Pro Metal Solutions
Pro Metal Solutions

Societatea Prometal Solutions SRL s-a infintat in anul 2007 in Bucuresti , Romania. Societatea are doua linii de dezvoltare in domeniul Serviciilor de Marketing si in domeniul Productiei constituite ca si divizii.

Divizia Productie:

Prometal Solutions este o companie specializata in productia pieselor de schimb , elementelor consumabile cat si ale altor componente specifice utilajelor pentru fasonat fier beton indiferent de producatorul acestora . Prezentam, dezvoltam, producem si inplementam solutii tehnice in acest domeniu in functie de nevoile si necesitatile clientilor nostri.

Divizia Serviciilor de Marketing:

Prometal Solutions este o companie ce ofera clientilor sai servicii de marketing si strategie comerciala in diferite domenii. Ne bazam pe o varietate foarte larga de cunostinte si putem acorda servicii de consultanta privind marketingul si politicile de management ale societatii de la cele mai simple pana la cele mai complexe.

Strategia pe care o adoptam este in permanenta indreptata catre indeplinirea nevoilor clientilor nostri. Noi oferim solutii personalizate, bazate pe profilul, obiectivele si piata tinta a clientilor nostri. Fie ca este un proiect simplu, fie ca este unul complex, noi cream o solutie bazata pe indeplinirea nevoilor clientului indiferent carei dintre diviziile noastre se adreseaza.

Echipa noastra este pregatita sa realizeze orice proiect, de la inceput pana la sfarsit. Fiecare proiect il dezvoltam investind pasiune, entuziasm si cunostinte solide. Impreuna cu clientii nostrii, incercam sa intelegem mediul de afaceri in care ei isi desfasoara activitatea, oferind apoi o solutie care sa le ofere instrumentele necesare pentru a castiga un segment de piata cat mai mare sau pentru a creste productivitatea pe segmentul de productie in care activeaza.